Club 2000Club Kriss Kross;
Club Runner;
Club Spinner;
Club Mystery;
Club Kriss Kross.

Echt een klassieker onder de gokkasten: De Club 2000. Deze kast wordt door iedereen wel eens bespeeld! Zowel de Club Gold als de Club 2000 pretenderen de 1ste te zijn. Niemand weet welke het eerst was, maar populair zijn ze in ieder geval wel!

Club 2000

EuroCazino Club Gold, de variant op club 2000: De Club Gold is de online versie van de Club 2000 met enkele grote grafische verbeteringen!

Klik hier om op deze gokkast te spelen

 
Club Gold

EuroCazino Club Gold, de variant op club 2000: EuroCazino is de gevestigde naam in online gokkasten land en de Club Gold is de perfecte variant op de club 2000

Klik hier om op deze gokkast te spelen


Iedereen heeft er wel eens op gespeeld, De Club 2000. Deze kasten kwam je vroeger overal tegen. Speelde jij ook altijd even als je op je eten aan het wachten was? Na de Club 2000 en de Club Gold zijn er veel meer “Club” kasten uitgebracht. Hieronder vind je uitleg van het spel op deze geweldige gokkasten, en hoe jij kans maakt op die mooie geldprijzen. Tegenwoordig zijn al deze kasten online te vinden, en ook te bespelen via Fruitautomatenplaza.net.

Club 2000 Gokkast / Club Gold Fruitmachine

Basisspel

Ga voor de Club Gold icoontjes in dit spel en win de mysterieuze prijs Club 2000. Deze gokkast heeft geen bovenspel, deze zijn net zoals het bassispel. Dus hier geldt ook dat je bij dezelfde plekjes mysterieuze prijzen kunt winnen door de Club Gold icoontjes!

Tuurlijk begin je eerst met de 'Startknop'. Nu moet je de winlijn in het midden zien te combineren met de iconen, zo krijg je punten. Heb je er genoeg dan ga je natuurlijk naar de Clubmeter. Daar kun je zelfs je credits bewaren! Vergeet niet gebruik te maken van de 'vasthoud' knoppen tijdens het spel, om zo nog meer kans te maken op dezelfde icoontjes!

Clubspel

Hier speel ook op de rollen zoals in het bassisspel. Het Clubspel speel je vanaf 4 punten. Zorg voor de kris kras combi met de icoontjes om zo extra punten te scoren of de verassings prijs. Het hoogste aantal punten is 200, en als je deez bereikt hebt krijg je ze meteen op je creditmeter erbij. Cashen maar!

Club 2000 gratis online spelen

Club Mystery

Club Mystery: Hij blijft altijd een verrassing, de club mystery. Sommige hebben er uren speelplezier op, andere zijn er zo klaar mee. Probeer hem zelf uit, en waag die gok!

Klik hier om op deze gokkast te spelen

Club 3000

Club 3000: De opvolger van de club 2000! Nog meer spectakel op de rollen. Probeer het spel een keer uit!

Klik hier om op deze gokkast te spelen

Kings Club

Kings Club: Spelen op de ultime Club koning moet je een keer gedaan hebben. Club2000 Spectakel op de rollen in een ander jasje. Maar net zo lekker te spelen!

Klik hier om op deze gokkast te spelen

Club Millionaire

Club Millionaire: Het club 2000 spelletje maar dan met iets hogere prijzen. Speel nu met hogere inzetten.

Klik hier om op deze gokkast te spelen

Club 21

Club 21: Variant op de club2000 die het klassieke spel combineerd met het bekende casino spel.

Klik hier om op deze gokkast te spelen


Gerelateerde termen aan de “special review” pagina van Fruitautomatenplaza.net over de club 2000 / gold gokkast. Www.club2000.nl, www.club2000.com, de club2000 gokkast is ook online via internet te spelen. De vip gokkasten club 2000 familie bestaat uit de Club Runner, Club Mystery, Club Runner en. Club Kriss Kross.