SpelregelsDe Classic speelautomaat is een 3-rollen automaat. Je duwt een muntje in de gokkast en drukt op de startknop. In het basisspel wordt telkens 1 credit ingezet. Als er drie dezelfde symbolen langs elkaar verschijnen op de middenlijn, dan wordt je uitbetaald op basis van deze verschenen symbolen. Het kan zijn dat een symbool zelfs uitbetaald als er geen overeenkomst is. Dit symbool is meestal een kers. Het kan zijn dat het een “wild” symbool is en deze dient dan als overeenkomst voor ieder symbool. Gewonnen punten tot 100 kunnen verdubbeld worden met het kop/munt-spel. Zowel in het basisspel als in het vervolgspel zijn verrassende prijzen te behalen tot 200 punten per winnende combinatie, een verrassende prijs van 2 punten wordt gevolgd door het verlies- of dubbelspel.

Heb je een puntenaantal onder de 200 dan kun je met de Club/Bet knop naar de clubmeter gaan om een vervolgspel te spelen of je klikt op de collect-knop en ze worden toegevoegd aan de creditmeter. Heb je een puntenaantal van 200 dan wordt je automatisch verhuisd naar de creditmeter. In de volgende ronde kun je 2, 4, 8, 12, 16, 24 of 32 punten spelen. Pas vanaf 8 punten nemen de aantal winnende combinaties toe.
Punten die boven de 200 zijn kunnen bij dit spel niet meer verloren gaan, wel kan het dan de puntenaantal van 200 of meer automatisch op je creditmeter wordt bijgeteld en dan keer je terug naar het basisspel.

Bij de TwinTimer begin je met het standaard basisspel. Deze wordt met 3 of 4 rollen gespeeld. Je kunt vier of meer punten toevoegen aan je creditmeter met de collecttoets of het verplaatsen naar 1 van de 4 meters met de start/save toets. Bij het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het stersymbool dat kriskras telt. Wanneer je met vier of meer punten op een of meer van de vier meters hebt dan kun je het 5-spel spelen. Om dit spel te kunnen spelen wordt er een credit van je creditmeter af gehaald. Deze wordt dan toegevoegd aan de meter met het laagste aantal punten.

Bij het 5 spel worden altijd 5 credits van de meter afgehaald, waarvan 2 stuks van de meter(s) met het hoogste puntentotaal. Als u credits wint in het 5-spel dan worden deze evenredig naar de inzet per meter verdeeld over de meters. Als je in het 5-spel speelt, speel je altijd met 3 van de 4 bovenrollen en heb je dus 5 winlijnen. Als je een puntenaantal van 200 of meer op een meter hebt, verhuizen deze automatisch naar de creditmeter. Hierdoor gaan de punten die het aantal van 200 overschrijden niet verloren.

Als je minder dan 4 credits op de meter hebt staan dan kun je middels de startknop  de credits van je creditmeter naar de 4 meters spelen gaan om zodoende het 5-spel te vervolgen. Je hebt ook een knop ''Choose Game'' knop. Hiermee kun je weer kiezen voor het Basisspel. Je hebt ook het 10-spel, dit spel is in principe gellijk aan het 5-spel, alleen bedraagt de inzet per spelronde geen 5 maar 10 punten. Als je het 10-spel speelt dan speel je op alle 10 de winlijnen met alle 4 de rollen van het bovenspel en worden er 9 credits van je bovenmeter gehaald plus 1 van je creditmeter, deze gaat naar de bovenmeter met het laagste puntenaantal voor dat het spel kan starten.